Våra tjänster

Livestreaming

Vi erbjuder produktioner av livestreaming i en uppsjö av storlekar.

Allt från din lite mindre sändning till större produktioner med flera kameror och mer personal. Beroende på era önskemål och budget så anpassar vi sändningen efter era behov.

Exempel som kan livesändas

Behöver du hjälp med livesändning av exempelvis en föreläsning, ett evenemang eller något annat som du vill tillgängliggöra online eller internt i ditt företag så hjälper vi gärna till! Kontakta oss redan idag för att diskutera dina önskemål och få en offert.

Plattformar

Vi kan sända till en rad olika plattformar som exempelvis Facebook, Youtube, Teams, Zoom m.fl. Kort sammanfattat så kan vi sända till i stort sett alla plattformar som stödjer livestream.

Filmproduktion

Ett effektivt sätt att synas i dagens mediebrus är att använda sig av rörlig bild.

Vi hjälper er med produktionen av exempelvis marknadsföringsfilmer, informationsfilmer, inspelade föreläsningar mm.

Vi anpassar slutresultatet efter era önskemål men finns självklart med som en hjälpande hand i den kreativa processen.

Olika typer av filmproduktioner

Filmproduktioner är ett brett verksamhetsområde för oss. Man kan använda sig av video i en uppsjö olika sammanhang. 

Nedan hittar ni bara några idéer på olika typer av filmproduktioner som vi kan hjälpa er med men det är bara fantasin som sätter gränserna så kontakta oss med era önskemål så hjälper vi gärna till!

Webbdesign

Behöver ditt företag en ny webbsida? I dagens medieklimat är det av stor vikt att synas som företag eller förening. En webbsida är ett viktigt skyltfönster mot era kunder.

Vi hjälper er med en modern och funktionell webbsida som gör det lättare för er att nå ut med ert budskap till era kunder.

Mobilanpassning

Många av de som surfar på webben idag gör det via sina smartphone och vikten av att ha en webbsida som ser bra ut på alla typer av enheter har aldrig varit större! Vi ser mobilanpassningen som en väldigt viktig del när vi bygger webbsidor. Din webbsida ska se bra ut oavsett vilken enhet din besökare använder.

Om din webbsida börjar bli omodern eller inte är anpassad för mobila enheter så rekommenderar vi starkt att det är dags för er att se över att bygga en ny responsiv webbsida.

Plattformen WordPress

På de webbsidor vi bygger upp använder vi oss av den populära, kompetenta och väldigt anpassningsbara plattformen WordPress. 

Det är ett bra val som erbjuder lättadministrerade webbsidor om man vill sköta underhållet på egen hand. Om man istället vill ha hjälp med det löpande underhållet så hjälper vi självklart till med det.

Google och SEO

Dagens beteende på internet startar oftast på google. Man söker i större utsträckning efter det man vill hitta istället för att gå direkt till webbsidans adress.

Det är därför viktigt att man får god synlighet på Google för att kunder ska hitta er verksamhet. 

När vi bygger webbsidor kan vi hjälpa er med den grundläggande sökmotorsoptimeringen samt lägga upp så kallad Google My Bussiness för ert företag.

Kundcase

Vill du se fler referenser på webbsidor vi byggt, utöver vår egen såklart, så hittar du några olika kundcase nedan.

Stillbildsfoto

Behöver ni nya personalfoton eller kanske några produktbilder? Vi hjälper gärna till även med stillbildfotografering. 

Ofta uppstår behovet av lite nya stillbilder i samband med att man kanske ska bygga en ny webbsida eller ta fram någon annons. Då är det ju kanon att vi kan hjälpa er med båda delarna så ni slipper blanda in flera konsulter för att slutföra jobbet.