Om Medialandskapet

Medialandskapet är ditt öländska produktionsbolag med bas strax utanför Färjestaden!

Företaget drivs av Albin Eriksson och jobbar i hela sydöstra Sverige. Medialandskapet har kunder i både Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Vi strävar ständigt mot att ha 100% nöjda kunder och anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Med vår tekniska och breda kompetens kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar med modern teknik och produktioner som ger professionellt resultat.

Bakgrund

Företaget startades 2009 av Albin Eriksson som även idag driver företaget. Namnet Medialandskapet registrerades först år 2020 men företaget är detsamma som tidigare och har fortsatt leverera samma tjänster av hög kvalité som innan namnbytet.

Medialandskapet är ett enmansföretag men tack vare flera år i Branschen har vi ett stort kontaktnät och kan alltid samla ihop mer personal med hög kompetens för att säkerställa även önskemål om de större produktionerna.

Grundare - Albin Eriksson

Albin Eriksson har en bakgrund i film- och TV-branschen sedan 2010. Han har jobbat i flera stora produktioner och långfilmer som exempelvis Idol (TV4), Johan Falk (långfilm), Finaste familjen (TV4), VM i längdskidor (SVT), 10-MILA Orientering (Stream), Sweden Rock Festival (IMAG), Way Out West (IMAG) m.fl. samt en mängd olika mindre produktioner för både stora och små företag.

Här hittar du Medialandskapets integritetspolicy: